Kenniscentrum


Expertise en ervaring maken JBA tot een echt kenniscentrum. Alle ontwikkelingen in praktijk, wetgeving, beleid en jurisprudentie worden op de voet gevolgd, gebundeld en dagelijks (online) verwerkt. Hierdoor voorziet JBA u van een continue kennisvoorsprong en hoeft u zelf niet meer alles bij te houden. Wilt u de juiste beslissingen kunnen maken en geen onnodige risico’s lopen dan is actuele kennis onontbeerlijk. JBA heeft de volgende producten ontwikkeld.

Databank jurisprudentie

Een unieke service die u veel tijd kan besparen. De databank wordt dagelijks onderhouden. Wij sporen voor u alle relevante uitspraken op, vatten deze kort en bondig samen en beschrijven de praktische gevolgen.


 


 

Handboek Omgevingsrecht (digitaal)

Voor slechts € 50,- per jaar kunt u een abonnement nemen op de digitale versie. U kunt dan alle wijzigingen en aanpassingen op de voet volgen. JBA verzorgt het ‘dagelijks onderhoud’. Met de zoekfuncties in WORD kunt u door het handboek navigeren. Alle relevante beleids- en wetswijzigingen, de belangrijkste jurisprudentie en andere actuele ontwikkelingen worden meteen verwerkt. Een ideale manier om altijd up to date te zijn.
Nieuwsbrief omgevingsrecht (gratis)

In de maandelijkse nieuwsbrief worden alle voor het omgevingsrecht interessante zaken overzichtelijk gebundeld. De nieuwsbrief zorgt ervoor dat u niets mist op het gebied van het omgevingsrecht. 


Cursusdata

» Meer cursusdata