Klaver B.V.

Juridisch en Bestuurlijk Adviescentrum Klaassen
Koopmanstraat 12
5401 GX Uden (gemeente Maashorst)
06 – 22 41 30 24
info@adviescentrumklaassen.nl

Advies omgevingsrecht: helder, pragmatisch en to the point

Actuele antwoorden en adviezen bij vragen over het omgevingsrecht

Kies de adviesvorm die bij u past

Onze adviezen zijn altijd pragmatisch en to the point. We houden van een no nonsense-benadering en direct, persoonlijke contact. U kiest zelf voor de adviesvorm die bij u past zodat u er echt iets aan heeft. Mondeling, schriftelijk, beknopt of juist een uitgebreid en gedegen advies, elke vorm is mogelijk. Bij twijfel bellen we u op om de vraag helder te krijgen en af te spreken hoe u het advies wilt hebben.

Beter voorkomen dan genezen

Ons uitgangspunt is: beter voorkomen dan genezen. Heeft u te maken met een kwestie in het omgevingsrecht? Dan geven wij een reëel advies op basis van een gedegen analyse. In overleg met u beslissen we daarna hoe de verdere aanpak zal zijn. Wij proberen op de eerste plaats om procedures te voorkomen en ‘aan de voorkant’ een oplossing te geven. Dat lukt natuurlijk niet altijd. In zo’n geval kunnen wij ook een procedure voor u starten. Van een bezwaarschrift bij de gemeente tot een beroep bij de rechtbank of bij de Raad van State.

Heldere tarieven en snel advies

Ons standaardtarief voor advisering is € 150 per uur. Dat daalt naar € 120 per uur als u een serviceabonnement afsluit. Jaarlijks betaalt u voor dat abonnement slechts € 100. Daarvoor krijgt u meer dan alleen een lager uurtarief. Het serviceabonnement geeft u namelijk ook recht op onze EHBO (Eerste Hulp Bij Omgevingsrecht). Dat betekent dat u meteen advies krijgt, vaak dezelfde dag nog.

Alle adviesvormen op een rij

  • Mondeling of telefonisch overleg

  • Schriftelijk advies, beknopt of uitgebreid

  • Onderzoeksrapport of analyse

  • Ondersteuning bij bezwaar en beroep

Omschrijving

Tarief

Aantal personen

Regulier uurtarief
Uurtarief service-abonnementhouders

€ 150,-
€ 120,-

1

2-daags congres

€ 500,- (online congres € 250,-) p.p.

1

Praktijkdagen

€ 200,- (online € 100,-

1

 

Incompanytrainingen
(hele dag)
1 dagdeel

 

€ 1.250,-
€ 750,-

 

Geen maximum

De tarieven zijn exclusief btw. In overleg kunnen nadere afspraken worden gemaakt over de prijzen voor trainingen die op maat moeten worden gesneden, afhankelijk van tijdsduur en inhoud. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.