Klaver B.V.

Juridisch en Bestuurlijk Adviescentrum Klaassen
Koopmanstraat 12
5401 GX Uden (gemeente Maashorst)
06 – 22 41 30 24
info@adviescentrumklaassen.nl

De databank jurisprudentie omgevingsrecht houdt u up-to-date

Alle actuele en relevante uitspraken in het omgevingsrecht in één overzicht

Een unieke verzameling uitspraken

Onze databank is uniek. In één document hebben wij alle relevante jurisprudentie op het gebied van het omgevingsrecht gebundeld. Dit overzicht werken wij dagelijks bij. We voegen nieuwe uitspraken toe, werken bestaande uitspraken bij en verwijderen de uitspraken die niet meer van belang zijn. Wij volgen de jurisprudentie op de voet. Onze bronnen zijn alle media en in het bijzonder de belangrijke vaktijdschriften zoals de AB, Bouwrecht en de Gemeentestem. De databank jurisprudentie omgevingsrecht richt zich vooral op de gemeentelijke praktijk.

Altijd actueel en relevant

We selecteren de uitspraken op basis van relevantie voor de praktijk. Uitspraken die door veranderingen in de jurisprudentie of door wetswijzigingen niet meer van belang zijn, worden uit het systeem gehaald. Zo beschikken we altijd over een actueel bestand. Onze abonnementhouders ontvangen maandelijks de laatste versie van de databank., alsmede de in de voorafgaande maand toegevoegde en gewijzigde uitspraken.

databank

Opbouw databank jurisprudentie omgevingsrecht

De databank bevat een uitgebreide inhoudsopgave met rubrieken en trefwoorden, zodat u snel kunt zien of er relevante jurisprudentie is om een casus op te lossen. U kunt daarnaast ook gebruik maken van de zoekfuncties in WORD. Het sterke punt van de databank is dat de rode draad van allerlei  omgevingsrechtelijke onderwerpen en thema’s inzichtelijk wordt gemaakt. Het is geen verzameling van losse uitspraken, maar een uitgekiende selectie. Alle uitspraken zijn samengevat en vaak voorzien van praktische tips. 

Databank jurisprudentie

De databank jurisprudentie omgevingsrecht in een notendop

  • Alle actuele en relevante jurisprudentie over omgevingsrecht in één document.

  • Een tarief voor het gebruik dat in overeenstemming is met het aantal inwoners of aantal gebruikers.

  • U bespaart veel tijd, geld en energie om alle jurisprudentie zelf bij te houden.