Klaver B.V.

Juridisch en Bestuurlijk Adviescentrum Klaassen
Koopmanstraat 12
5401 GX Uden (gemeente Maashorst)
06 – 22 41 30 24
info@adviescentrumklaassen.nl

Overzicht en inhoud trainingen omgevingsrecht

Maatwerk in opleidingen, praktijkdagen en congressen

Trainingen omgevingsrecht

We hebben een breed aanbod van trainingen omgevingsrecht. Naast cursussen in het omgevingsrecht organiseren wij praktijkdagen, congressen en incompany trainingen. Alle prijzen zijn inclusief voorbereiding, cursusmateriaal en reiskosten, maar exclusief btw. We hanteren standaardprijzen voor de diverse trainingen. Daarnaast is maatwerk mogelijk over de vorm en inhoud van de training,  het aantal deelnemers of de tijdsduur.

Congres omgevingsrecht

Dit 2-daags congres is bedoeld om u volledig op de hoogte te brengen van de actuele ontwikkelingen in het omgevingsrecht. Diverse specialisten leveren een bijdrage en ‘tanken’ u weer helemaal bij. Na 2 dagen bent u weer helemaal up-to-date. De kosten bedragen € 500,- per deelnemer bij fysieke bijeenkomsten en € 200,- voor een online-congres.

Incompany trainingen

Wilt u uw medewerkers gelijktijdig opleiden of bijscholen, kies dan voor een incompany-training. In nauw overleg stellen we een programma op maat voor u samen, dat volledig aansluit bij uw opleidingswensen en vooral de praktijk.  

Ons trainingsaanbod

  • Congres omgevingsrecht
  • Praktijkdagen omgevingsrecht
  • Incompany trainingen

Wilt u zich inschrijven voor een training of wilt u meer informatie? Gebruik dan het aanmeldformulier.

Praktijkdagen

We verzorgen praktijkdagen over specifieke, actuele thema’s en jurisprudentietrends in het omgevingsrecht.  

De komende jaren zal de Omgevingswet een belangrijke plaats innemen in ons trainingsaanbod. Daarin staat het gemeentelijke omgevingsplan centraal.  

De kosten bedragen € 200 per deelnemer (online € 100.-).

Trainingen Omgevingswet (ook online!)

De inwerkingtreding van de Omgevingswet is opgeschort naar 1-7-2022. Deze wet bundelt 26 bestaande wetten voor onder meer bouwen, milieu, water, ruimtelijke ordening en natuur. We kennen alle ins en outs van deze nieuwe wet en organiseren trainingen op maat. Dat kunnen fysieke trainingen of online trainingen zijn.

Aanmeldformulier: