Klaver B.V.

Juridisch en Bestuurlijk Adviescentrum Klaassen
Koopmanstraat 12
5401 GX Uden (gemeente Maashorst)
06 – 22 41 30 24
info@adviescentrumklaassen.nl

Vragen over omgevingsrecht? Bij ons krijgt u meteen advies!

Meteen een antwoord op elke vraag met ons serviceabonnement

Eerste Hulp Bij Omgevingsrecht (EHBO)

Heeft u vragen over het omgevingsrecht? Bijvoorbeeld over ruimte, milieu, natuur, vergunningen, bouwactiviteiten of bestemmingsplannen? Met ons serviceabonnement kunt u op elk gewenst moment een casus of vraag aan ons voorleggen. U krijgt direct een antwoord op uw vraag c.q. een advies. Eerste Hulp Bij Omgevingsrecht (EHBO) noemen wij dat. Is het nodig, dan nemen we telefonisch contact op om de vraag helder te krijgen en af te spreken in welke vorm u het advies wilt hebben. Dat kan schriftelijk zijn, maar ook mondeling.

Alle voordelen op een rij

  • U profiteert van onze unieke Eerste Hulp Bij Omgevingsrecht
  • Wij berekenen een uurtarief van € 120 in plaats van € 150 voor adviezen

  • U ontvangt een korting van 10% op de prijs van incompany trainingen

  • Voor iedere 3e deelnemer aan praktijkdagen en congressen betaalt u slechts 50% 

Het serviceabonnement omgevingsrecht

Eerste Hulp Bij Omgevingsrecht is bedoeld voor gemeenten, bedrijven en organisaties. Sluit u een serviceabonnement af, dan heeft u automatisch recht op deze unieke service. Maar met een serviceabonnement profiteert u niet alleen van onze EHBO. U krijgt ook een aanzienlijke korting op ons uurtarief en op de trainingen. Daarnaast kunt u gebruik maken van andere voordelen. Het inschrijfgeld voor het serviceabonnement is € 100,00 per jaar. Per kwartaal ontvangt u een factuur met een verantwoording van onze tijdsbesteding en een overzicht van de gegeven adviezen.

Een serviceabonnement afsluiten

Met een serviceabonnement kunt u op ieder moment een beroep op ons doen. Wij staan direct voor u klaar met adviezen en antwoorden. Zo weet u zeker dat u nooit meer vastloopt in kwesties rond het omgevingsrecht. Wilt u meteen een serviceabonnement afsluiten? Stuur dan een e-mail naar info@adviescentrumklaassen.nl. Vermeld de naam van uw bedrijf of organisatie en de naam en het e-mailadres van uw contactpersoon. 

Wilt u een serviceabonnement, dan kunt u dat per e-mail bestellen onder vermelding van naam en e-mailadres van de contactpersoon.